rólam

2009.04.18. 12:46

Itt az ideje, hogy írjak valamit magamról ismét, ne csak pornót adagoljak, mint egy farokverő internethuszár.

Jó régen kezdődött. Először a hatalmas mellű Gabi volt a suliban, akivel nem a szokványosan alakultak a dolgok. Az egyik teremben a katedrán leszopott. Valahogy ráéreztem, hogy mit vár, és egyre inkább irányítani kezdtem a hajánál fogva. Végül felbátorodva megbasztam a száját alaposan. Alázatos viselkedése adta magát,hogy mit kell tennem. Hajánál fogva vezettem, rádöntöttem a katedrára és elfenekeltem,  közben belemarkoltam a pinájába, ami izzott a kezem alatt. Hatalmasat élvezett. Ezt a játékot még néhánysor megismételtük. Őt izgatta a lebukás lehetősége, én ezért kevésbé voltam oda. Hatalmas mellei között is jó volt a faszom mozgatni, és végül nem csak elfenekeltem, hanem jött néhány pofon is az arcára és a melleire. Ekkoriban jelent meg először magyarul az O története, amiből némi hátteret is kaptunk a dologhoz. Valamiért a szüzességét őrizgette, úgyhogy a pináját csak évekkel később dugtam meg, egy váratlan villámlátogatás alkalmával. Nem így a popsiját, amibe készséggel beengedett. Szép kis indítás volt az életre ez mindkettőnknek, lévén első kapcsolat volt neki is, nekem is.

Aztán volt részem vanília kapcsolatokban is, élveztem is őket, bár jobban szerettem az sm-et. Elvettem még néhány anális szüzességet, dugtam anyát és lányát. Évekig rendszeresen megerőszakoltam egy csajt, aki ezt imádta. Volt enyhe sm kapcsolattól az egészen durva szadizmusig minden. Tartottam kéjállatként valakit, totálisan ledegradálva, volt minden. De soha nem elég.

Az egyik ribi azt mondta, hogy zsákmányállatnak érzi magát, ahogy ránézek vagy a nevét súgom a fülébe. Így is érzem magam, mint egy telhetetlen ragadozó. Lehet hogy azt gondolja valaki, hogy nem szereti a nőket az, aki így viszonyul hozzájuk. Nem tudom. Én csodálom őket, gyönyörködöm bennük és habzsolom őket. Visszajelzések szerint nem találkoztak nálam ellentmondásosabb figurával. Végtelen gyengédség és figyelem, és állati perverz gonoszság. Belefér. Leginkább a totális uralmat szeretem, a határtalanságot.

A bdsmnek vannak szabályai, biztonsági szó, határok, sokszor magyarázzák, hogy ez nem erőszak, kölcsönös figyelem. Igen egyik oldalról ez természetes. A másikról viszont sokkal izgalmasabb az életszerűség, a valódi ÚR-rabszolga viszony, kényszerekkel rettegéssel. Állandóan pengeélen táncolva.

Sok csaj azért keres bdsm kapcsolatot, mert nem talál eléggé férfias férfit, és azt hiszi majd itt. Valamilyen vélt csereberéért feladni magad szar dolog kislány! Ha nem azért rendelődsz alá, mert szeretsz eltaposva lenni, megszívtad, és sérülten jössz ki a játékból. Nem való ez a világ mindenkinek.

valamikor folyt. köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szadista.blog.hu/api/trackback/id/tr161072526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása