Tegnap néztem a XXI. század című műsorban a bordélyokról egy riportot. Szó volt arról, hogy mennyire nyilvánosan működtek, volt diák kedvezmény, hogy kötelező olvasmányaink íróinak nagy része valamilyen módon kurvázott, erotikus gyűjteményekkel bírt, a rendőrfőnök a kurvát vett feleségül. A boldog békeidők. :-) Szerintem most sem ártana, ha lennének hivatalosan bordélyok, ne az utcán fagyjanak-süljenek a csajok, és legyen orvosi felügyelet. Na meg időnként a karhatalom rákérdezhetne privátban az önkéntességre.

De nem erről akarok főképp írni. Hanem a szépségről. Egy-két erotikus képet is bemutattak, és bár tudom, hogy változik az ízlés, mégis érdekes volt, amit láttam. A beállítások ellenére természetesek voltak a csajok. Nem lufimellű, darázsderekú, két méteres combbal bíró luvnyák voltak. Mitől szép egy nő? Sok mindent értékelek, volt már kismellű, nagymellű, vörös, barna, szőke és fekete, alacsony, és olyan akihez lépcsőre álltam csókolózáskor, pedig 185 vagyok. A kisugárzás, ami számít! Bár a testen keresztül fejeződik ki, de mégis lelki minőségről van szó. Egy része ennek megvan természetes módon a fiatalságban. (Nem mentegetni akarom a pedofilokat, de ez részben belejátszik!) Aztán keményednek meg, vállnak bizonytalanná, veszik fel a tempót a maszkulin világgal, és tűnik el a kisugárzás. És ez fizikailag pótolhatatlan. Rubint Réka egy trampli, hiába dolgozza ki a testét, pumpálja fel a mellét. A bizonytalansága, félelme teszi azzá.

A bdsmben vagy nagyon nőiesek a csajok, vagy végletesen nem azok, eddig ezt tapasztaltam.

Figyelem vén szatírok! Akik az ifjúság energiájára áhítoznak, van egy jó hír! Most válnak nagykorúvá az elkövetkező másfél évben egy olyan generáció lányai, akiknek zöme öregebb partnerre vágyik, és eléggé extrém dolgokat is kedvel. Csak tudjatok lépést tartani! :-P Aki ismeri az asztrológiát: bak felszálló holdcsomó + skorpió plutó kombináció.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szadista.blog.hu/api/trackback/id/tr431146546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása