Jog, hogy állat legyek

2009.04.15. 10:20

Több szado-mazo kapcsolaton túl tisztázódott pár dolog bennem. Az intellektus és a bennünk rejlő állat kibékíthetetlen ellentétét úgy tűnik, csak az egyik félreállításával tudom megoldani. Saját szadista beállítódásom nem vezethető vissza semmiféle gyermekkori defektre, sem eddigi ribancaim nem voltak sérültek. A szadizmusom kizárólag a kéjt szolgálja. Nincsen ideológia mögötte, nem akarok senkit elvekre kényszeríteni megbüntetni, vagy bármily hasonlót tenni. Úgy vagyok, mint Sade márki, aki dühöngve nézte a Nagy Francia Forradalom vérengzését. „Ostobák, nem kéjből teszik, hanem ideológiából!” Felőlem ideológiai alapon bárki tehet bármit.

Az egyik cafkával a balomon (balról csak a 3k – kard, kutya, kurva) mentem minap a Margitszigetre. Alá akartak íratni valami erőszakmentességet hirdető papírt. A csaj rám vigyorgott: pont veled? Te azt írnád alá, hogy a férfiaknak joga van a nők mellbimbóját csavargatni!

-Aha, 528 fokban!

Aki háborúzni akar, tegye! Aki békében akar élni, az meg tegye azt! Aki igényli az erőszakot, annak legyen rá lehetősége, akár tettesként, akár áldozatként! Megtaláljuk úgyis egymást!

A bejegyzés trackback címe:

https://szadista.blog.hu/api/trackback/id/tr161066089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása